DIO/Bedum Beachvolleybal

Beachvolleybaltraining

Er is weinig leuker dan spelen in het zand. Maar spelen in het zand, en daarbij weten wat je precies doet, dat is altijd beter. Daarom bieden we beachvolleybaltrainingen aan! De trainingen beginnen 24 mei, en lopen door tot 26 juli. Dat betekent dat er 10 keer getraind gaat worden. Voor €50,- ben je welkom op alle 10 de trainingen (van 2 uur per stuk). Wil je liever per keer beslissen of je gaat? Dat kan, dan betaal je €7,50 per keer.

Hoe werken die trainingen?

We hebben een aantal fanatieke trainers en ervaren beachvolleyballers gevonden die jullie graag training geven. De trainingen zijn op donderdagavond van 19:00 tot 21:00. Per training delen we de aanwezigen in teams of groepen in, en wordt er gemengd getraind. Dat betekent dat je huidige niveau niets uitmaakt. Speel je al jaren, maar wil je techniek bij leren? Dat kan. Nooit eerder in het zand gestaan? Ook dan ben je welkom!

Aanmelden

Ben je al helemaal overtuigd, en wil je alle trainingen meedoen? Meld je dan via het online formulier aan, en betaal direct via iDeal. Niets staat een leuk beachvolleybalseizoen nog in de weg! Wil je per keer bekijken of je meetraint? Dan kan je op een trainingsavond zelf betalen.

Aanmelden

Contact

Heb je vragen over de beachvolleybal-velden van DIO/Bedum? Stuur dan een mail naar DIO/Bedum Beach via beachcourt@diobedum.nl.

Dat kan ook via het contactformulier.

Contactformulier